Ти за мен си нежността!
Ти за мен си любовта!
Ти за мен си всичко на света
и без теб ще съм сама!
Искам ти до мен
да си всеки ден!
Искам да посрещам сутринта
с усмивка на уста!
Целувката ти,
по-сладка и от мед!
Усмивката ти топи
и най-дебелия лед!
Жадувам за прегръдката ти!
Жадувам за ръцете ти!
Жадувам за сърцето ти!
Жадувам за самата теб!
© Пепси Всички права запазени