Изгубихме се,
за да се намерим...
пак...
искаш шанс,
шансът е светлина,
искаш време,
времето е воля
и търпение,
искаш любовта,
любовта е живот...
какво да ти дам,
любов,
щом толкова изгубих,
че имам само
себе си...
© Мария Всички права запазени