пребори се
с мистериите на случайното
и тръгна пак...
към мен...
какво, че дълго бягаше,
много дълго те преследваше
чувството ти за вина,
много дълго
те обвързваше
историята за любовта...
пребори се
с мистерията на деня,
във който загърби всичко
и не пожела да видиш
друго нищо...
защото точно тогава прогледна
© Мария Всички права запазени