Ти и аз
Ти ме повика,
но аз си тръгнах.
Ти ме последва
и аз се спрях.
Ти ме дoкосна,
аз се обърнах.
Ти ме погледна
и аз потънах.
Ти ме целуна
и аз полетях.
Ти ме прeгърна
и аз се стопих.
Аз ти повярвах,
но ти си тръгна.
Аз те чаках,
ти не се върна.
Аз дълго плаках,
ти дълго мълча.
Как се разминахме?
Що за съдба!
© Росица Малчева Всички права запазени