11.12.2012 г., 11:21 ч.

* * * 

  Поезия
355 0 1

Щом не ме обичаш вече,

щом не трепва нищо в теб 

за мен,

щом всичко е свършило, изчерпано,

щом от това все повече боли ме,

насила ли да викам любовта,

насила ли да търся сянката ù,

насила ли да ù припомня,

че била е някога,

щом не ме обичаш вече,

аз просто мълчаливо

отронвам сълза

и си казвам,

че трябва да преглътна поредната

шега...

защото фарсът на любовта

не спира, просто се връща

отначало...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??