1.08.2010 г., 19:10 ч.

*** 

  Поезия
456 0 0

Видях те на снимка съвсем ненадейно -
така, както някога хлътнах по теб...
Не бликна сълза, не трепна сърцето -
така, както някога туптеше за теб...
Взрях се в лика ти със съжаление -
така, както гледа се само клошар...
Нямаше вече дори и презрение -
както когато попари моята жар...

Усмихнах се леко и с благодарност -
така, както не можех преди...
Изцяло признателна за твойта невярност -
която от вечна печал ме спаси...
Защото такъв би бил животът ми,
ако до тебе смирено стоях...
Освободих се от теб и твоите окови -
така, както някога сама пожелах...

 

http://www.youtube.com/watch?v=c_Fv22D_wh4

 

(13 декември, 2009)

© Таня Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??