17.11.2012 г., 14:45 ч.

* * * 

  Поезия
366 0 1

откажи се,

не стихва огънят

с едно докосване,

откажи се,

не стихва вятърът

с един полъх,

не свършва страстта

с един път...

откажи се,

ще се запалиш

и с мен ще изгориш,

аз не съм за веднъж...

много искаш

да се пробваш, 

много искаш да се опариш,

а после...

на кладата на страстта

доживотно подсъдими няма...

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??