29.01.2007 г., 17:46 ч.

*** 

  Поезия
626 0 1

 

Ти си с нея, аз съм сама,

Ти си с нея, мен ме е обзела тъга,

Ти си с нея, какво ли е това,

Несподелена е любовта!

© Красимира Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??