Рисувам за теб
кървави макове.
Не ме питай "как е?"
Как да е?
Всеки път брой до пет:
едно, две, три, четири...
Има някой зад теб,
не усети ли?
Рисувам за теб
черни метличини.
Стъклен пух от тополи
в очите ми.
© Cucurbita Maxima Всички права запазени