Навярно
ще остане
там, където е било,
навярно ще бъде
само очакване -
уталожено,
топящо се,
запомнено,
навярно
така ще те помня,
както те видях -
внезапно,
очароващо,
опияняващо,
навярно
така се съхранява
изключителното -
когато
предстои.
© Мария Всички права запазени