Когато и слънцето ти се стори мрачно,
когато и то престане да ти се усмихва,
когато и въздухът ти се стори потискащ,
когато и той започне да ти дотяга,
значи просто не забелязваш,
че слънцето се усмихва и на теб,
че времето съществува и за теб,
че всяко дихание иска да си тук...
само ти не забелязваш...
© Мария Всички права запазени