30.11.2012 г., 13:27 ч.

* * * 

  Поезия
290 0 3

Колко много праведни,

ах, колко гордо вдигнати глави...

колко лесно

заклеймявате 

това, което не прилича на вас...

пригответе си камъни,

пригответе си клади -

и се смирете в сърцата си,

че лесно не става...

пригответе си словата 

изобличаващи,

насреща съм

и чакам да дръзнете...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??