Добре ли си прекарваш ти празника, предателко?
Усмихната, щастлива, очакваща внимание...
Не вярвам да си спомняш, че аз съм жив, "приятелко",
и тебе още чакам, потънал във мълчание...
Не помня колко клетви изрече ти, предателко,
и точно колко пъти простих великодушно...
Макар и да те бранех от всичко аз, "приятелко",
заби ми нож в гърба и скри се малодушно...
Днес Коледа е, казват. Прощава се, предателко...
Прощава се на всички, които си обичал...
Простих ти... Весели се и радвай се, приятелко...
Аз дълго ще те чакам... във теб съм се заричал...
© Марин Ташков Всички права запазени
Знам го от опит...Боли!
Но онзи който го направи
Е просто победил
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СИЛАТА! ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!