Ела, убий ме с усмивка,
пронижи ме с зелени очи.
Целувка една подари ми.
Че ме обичаш, сега излъжи,
за да мога очи да затворя,
в съня си пак да те видя.
Че липсваш безмълвно и вехна,
а искам светло да бъде...
© Стефка Георгиева Всички права запазени