20.09.2007 г., 16:12 ч.

19.09.2007 год. 

  Поезия
805 0 4

Недей да ме поглеждаш пак.
Изгоря ни любовта с цигарите...
Ще гониш , зная , с друга влак
и слънца наивно ще си сваляте...

Недей да ме поглеждаш пак.
Аз винаги ще те обичам!
Ще плача в тоя черен мрак
и любовта си вечна ще отричам...

                              19.09.2007 год.

© Николинка Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??