4.08.2009 г., 15:53 ч.

* * * 

  Поезия » Хумористична
786 0 4

Молитва

Налях ракия, нарязах домат,
щастлива, доволна душата,
гръб обърнах на целия свят
и целунах на комшията жената!

Любовта и с ракия изпих,
узрял домат за мезе,
ухилих се и джойнт си свих,
че дяволът живее в моето сърце.

После се помолих на божия син,
смирено наведох главата:
Хайде - пусни джойнт още един,
та да опуша и изгоня сатаната!

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??