Фалшивите ти намерения,
звучат като заплаха и условие!
Не ги приех!
Заплаши ме! Постави ми условия!
Страхът от загубата те прободе!
Вината скри и не призна!
От егоизъм ,малодушие - уби ти истината
и превърна я в лъжа!
Не искам да боли - ала не може!
Там, дето в кръв обвита любовта
си спеше тихо и пристойно,
отвори се дълбока рана... и умря!
...........................................................
Убита от ръката недостойна!
© Галина Георгиева Всички права запазени