Обичам те
Обичам те красив,
обичам те див,
искам те - искрен,
от росата - по-нежен,
в чувствата сърдечен,
сърцата ни туптят - ... еуфория,
изживявам силна емоция,
искам не да те притежавам,
а да те заслужавам.
© Пламена Сомова Всички права запазени