Тръгнал на разходка Батман бе,
когато срещна малкото прасе.
Зачуди се тогава той
що дири туй дете
на това отдалечено поле
и тамън да го попита Прасчо накъде,
когато Зайо появи се с бомбе.
И така събраха се тримата герои,
всеки тръгнал по мисиите свои.
Ала оказа се тогаз,
че в тоз час
тръгнали са те
на сватбата на малкото щурче.
© Илона Всички права запазени