26.04.2012 г., 10:27 ч.

* * * 

  Поезия
375 0 1

В любовта търпението

е силата,

в любовта въпросите

са колебанията,

в любова доверието

е, което

укрепва съюза...

сама не зная как

след толкова въпроси,

след толкова посоки

имам сили

още да те обичам,

сама не зная как

след толкова колебания

още съм сигурна

в това.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??