Годината е 2009-та. Събитията се случват на планетата Земя и по-точно в България...
Без пари се скитам и търся работа,
получавaм само обещания.
Търся тайната на успеха,
но намирам само стреса.
На кой му пука за таз държава,
краде се яко и нищо няма.
Без връзки тук не става,
и питам се - Дали да остана?
© Emil Angelov Всички права запазени