Тиха, смирена и бяла душа,
тяло от похот и огнени страсти,
скършени, кървави, бели крила,
младост и страх, и изгубено щастие...
Стая студена, безброй ветрове,
болка, копнеж и несигурност,
гняв и закана, спомен от днес,
тежи в мисълта непредвидено...
Грешна и страстна, млада душа,
тяло от похот и огън,
ангелски бели, но чужди крила
галят ме с дяволска нежност!!!
февруари 1999
© Силвия Всички права запазени