Книжовност, разум, просвета
винаги водят до прогрес.
О, Богородице, майко света,
благослови таз дата, що е днес.
Нека премъдростта и тържествена
да стопля нашите души
и на езика ни красотата божествена
да гали нашите очи и уши.
© Георги Всички права запазени