Пчелно жужене
слънчогледовата сцена
посипана с прашец от космоса - зачева
+ + +
Филтрирам с очи
димното ежедневие
катранът на зениците ражда нов ангел
+ + +
Сняг по дървото
недокоснал е земята
клони във спиците на гравитацията
© Милко Христов Всички права запазени