Обичах те, а ти какво ми даде?
Любов ли? Кога? Не разбрах...
Сълзи ли? Да! Техният вкус все още усещам-
изгарят безмилостно мойто лице.
Сгрешил си? Да, ти вечно грешиш и грешиш.
За прошка пак молиш? Така ли?
Обърни се и моя живот напусни!
Ще ме спечелиш отново? И как?
Сълзи, обещания, нежност - лъжи!
Номерът вече при мен не върви!
Краят ли? Да, точно това е!
Сърцето ми не от тъга, а от любов се нуждае!
© Тоня Всички права запазени