29.09.2022 г., 18:58 ч.

29-ти септември — световен ден на сърцето 

  Поезия
194 0 0

Сърцето бие

непрестанно, о̀бично

и размечтано,

 

и е на сърца гнездо,

и за любов вопие!...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??