26.02.2011 г., 2:30 ч.

*** 

  Поезия » Бели стихове
752 0 4

Чувам ги.

Тихите копита и

вятъра пристигащ,

безсилен да събори

тези облаци,

държащи се едва на нечий поглед.

Мисълта за песен пропълзява,

по старите дървета във усоя,

където самодивите приспиват

един изгубен  пътник.

© Вихрен Елбрусов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??