Откакто си замина ти,
сърцето ми сякаш кърви
и дните изглеждат напълно еднакви,
не се различават дори и за миг.
Но аз знам, че някой ден,
щом те забравя,
отново ще бъда щастлива,
а до тогава
ще продължавам да мечтая!
© Илона Всички права запазени