Срещу всичко и срещу нищото,
за опровержение...
и по неволя...
и в мълчание е скрито всичко,
за което предполагаш
и което не спираш да гадаеш...
в мълчание се раждат истините
и от преразказване умират...
срещу всичко и срещу нищото...
хващаш сега...
неуловимото съзнание
на премълчаното...
© Мария Всички права запазени