13.11.2009 г., 9:07 ч.

3 по 2 

  Поезия
497 0 4

Самобръсначката се плъзга

опасно близо до душата.

 

***

 

Още на стълбището –

миризма на зима.

 

***

 

„Внимание, вратите се затварят!”

И тук ли?

© Наследник на Куфара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??