14.11.2009 г., 23:01 ч.

3 по 5 

  Поезия
539 0 2

Това съм аз.

Дори и да е малко странно,

все пак съм аз,

защото огледалото го казва.

А дали съм?

 

***

 

Пътеката

е ясно означена.

Дотам,

където се разделя

на  две.

 

***

 

Часовникът, ми казаха,

не се навива и не се сверява.

Някакси удобно.

Изглежда, че, оттук нататък,

не аз, а някой друг ще движи времето.

© Наследник на Куфара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??