Години наред те търсих,
чаках да се появиш
и с любовта си да ме обградиш.
Самотата да забравя
и в прегръдките ти да се оставя.
Любов такава не съм изживяла до сега,
надявам се и с теб да е така.
Моля се да не те загубя,
защото в другиго не ще се влюбя.
Само на тебе вярвам,
затова не ме предавай
и моля те, живота ми не разрушавай.
© Венета Всички права запазени