Камина прашна.
Огън, топлина.
Искрящи чаши.
Мека светлина.
Навън е зима.
Бяла красота.
Горят дървета.
Чудна тишина.
Искри и пламък.
Аромат на бор.
Любов щастлива.
и небесен взор.
Горещи устни.
Жадна страст.
Тела танцуват.
Пагубната власт.
Мъгливо утро.
Ледени стъкла.
Денят започва.
С нова самота.
© Гедеон Всички права запазени