човек на Бог да
се нада - че от ада
няма пощада
..........................................
първа редакция:
Богу човек да
се нада - че няма от
ада пощада
..........................................
втора редакция:
Богу
човек да
се нада - че
няма от ада пощада
© Стоян Минев Всички права запазени