Аз седя и правя стихове от
чувства, описвам
докато ти не чувстваш нищо.
Декорирам
и изпадам
в обяснения.
Търся правилните думи
за да стигна до сърцето ти.
Но все още не ги намирам
И са смешни, опитите ми май
в твойте очи.
Защото дори не отговаряш...
Но аз ще изпратя още 365
подред, за всеки ден в годината,
за да почувстваш обичан се.
Пс: От мен, нищожен малък
човек,
на който обичаш да сийдваш
съобщенията!
То
Чи
Ца.
© Въображение Всички права запазени