27.11.2012 г., 10:23 ч.

* * * 

  Поезия
345 0 0

единствено мъдрост

има в любовта

и в смелостта

да я изпиташ...

гледаме се и се питаме

как ще продължим,

а отговорът

не намира сили

да изпълзи,

иска му се мигом

да се промени,

а това зависи

от душите,

питащи-изгубени

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??