...защото ти си като всички...
защото ти си
с нищо по различен,
защото ти не обичаш
по-иначе,
а даже може би
не можеш хич да обичаш,
ето обясних ти!
кому е нужно да се пробва,
тестове не иска любовта,
кому е нужно да се пилее
време, кому е нужно да намразва,
не е любовта
игра на отчаяните,
тя е финал на търсещите
© Мария Всички права запазени