5.03.2008 г., 17:56 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
661 0 0
 

 

... БИСТЪР РУЧЕЙ - ... колко? - шепичка вода със свежест те дарява, гони жажда, тегота!

... НЕЖНА ДУМА - ... и макар една, те облива мека, друга ТОПЛИНА!

... СЛЪНЧЕВ ЛЪЧ - ... и единствен да е - с ярка ласка - щедро пръска СВЕТЛИНА!

... СТРЪКЧЕ ЦВЕТЕ - ... крехко и само, гали срамежливо в своята  невинност, но пък с толкоз... КРАСОТА! 

 

 

 

© Сара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??