26.05.2009 г., 23:26 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
513 0 0

Нима не разбра,

че съм единствената, за която той убива.

Силата си в юмрук скрива

и зъбите си гневно притрива.

Ще съм вечно неговата мила,

без която той умира.

© Йолина Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??