Събуждаш се и виждаш –
празно е леглото.
Искаш да обичаш,
но изгубил си доброто.
Търсиш смисъл на нещата,
ала как да го намериш –
сляп си в самотата
и на всекиго се звериш.
Казваш: „Те не ме разбират”
и приключил си въпроса,
а бариери куп те спират
да не вземеш малка доза.
© Диана Всички права запазени
Иначе съм съгласна с Кремето.
А последните редове простоо < 3
Шестица и от мене