10.07.2010 г., 16:20 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
632 0 0

Тежки ноти, клавиши, пиано,
мека, кадифена ръка,
глас с лек цигарен загар,
и силует на жена...,
очакваща своя любим
да я открие в нощта,
така желан и неуловим...
Mай пак ще остане сама...

(22 март 2009)

© Таня Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??