2.06.2010 г., 11:32 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
615 1 1

Спри да ме нараняваш!

Спри да ме изоставяш!

Спри да ми го причиняваш!

Спри да ме гледаш!

Спри!

Не разбираш ли, спри!

Изгаряш ме!

Пронизваш кожата ми с очи!

Изграждаш бавно и болезнено рани в моето крехко тяло!

Рани, които няма да зараснат!

Рани, които няма да изчезнат!

Рани, които ще останат завинаги!

Рани, които ще помня цял живот!

Не искам повече мъка!

Не искам повече тъга!

Не искам съжаление от твоя страна!

Искам само да остана сама!

© Бела Асаад Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??