Позакъснях, любов!
Родих се прекалено рано,
в една незримо дълга тишина.
И късно е.
Изтекоха се чувствата безгласно
след онзи дъжд,
оставил хладнина.
Сега ...
целуват ме дъждовни капки,
отровени с безцветна самота.
Позакъснях, любов!
Но с цвят разкъсвам мрака си
и гълъби рисувам по дланта.
Да полетят ...
© Дочка Г Всички права запазени