Погребах трепети древни,
не търся и тебе със жадни очи.
Потъвам в мисли - еднодневни,
но трепет за усмивката ти ме гори!
Сигурно с чувствата си съм банална,
но никой май не разбра,
как усмивката ти като мълния беляза
мойта така обичлива лирична душа!
Изменница в чувствата ме наречете,
аз докато жива съм, ще го отрека,
просто обожавам, какъвто го нямам.
Не ми е писано с нежност аз да го даря.
© С обич от мен за вас Всички права запазени