21.11.2012 г., 13:14 ч.

* * * 

  Поезия
317 0 0

... Светът е за двама, 

не се сърди на страстта,

която те дърпа към мен,

не проклинай мига,

който те кара 

да не откъсваш поглед

от очите ми...

искаш да пробваш,

да опиташ,

да се потопиш,

но внимавай -

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ -

да не потънеш завинаги.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??