Опитах се да залича следите ти.
Опитах се да забравя очите ти.
Устоях ти и назад не се обърнах.
По пътя към теб никога не посмях да тръгна.
Забравих те! - или поне така си мислех.
Реши да ми докажеш, че греша.
И просто така се върна в живота ми.
Без да ме попиташ дали те искам.
Предизвика буря в душата ми.
Отключи всички спомени.
Потънах в очите ти
и се удавих в тях.
Опустоши сърцето ми с непостоянната си любов.
И вече знам, че за мен няма втори живот.
Уби ме, отново.
И отново си тръгна.
Остави ме сред развалините на моята душа - сама,
да се боря с вятъра.
© Калпазанка Всички права запазени