Всичко е тя.
Така за мигове ми се струва.
Зная, обаче,
че това не изцяло е вярно-
тя от останалото част е,
което съдържа и нея –
тя, която е всичко
особено
когато не съм сигурен,
че зная това, което остава,
което съдържа и нея
и всичко.
"Когато те те видях да идваш..." (превод на началото на песента)
© Фабер Всички права запазени
Става въпрос за това, че не се получава дискусия. Вместо разговор за поезията, залитаме в обща философия. Битие. Време. И т.н.