16.12.2012 г., 17:01 ч.

* * * 

  Поезия
360 0 2

Няма драми,

няма сълзи,

една отишла си любов,

няма драми,

няма викове

и крясъци,

няма молби...

а сърцето се свива

и свива,

докато и то 

умре

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??