28.03.2008 г., 7:56 ч.

* * * 

  Поезия
668 0 15
Надявах се...
Да те открия някъде,
там, между редовете
на онзи... недописан стих.
Мастилото изсъхнало е вече,
но... почеркът личи,
макар, че трудно се чете.
Започнах да го пиша -
миналото лято.
Писах, спирах...
после трих...
Задрасквах ред по ред.
И после ли?! - Писах даже
във обратен ред...
Отново, отначало...
Прочитах после бавно
всяка дума,
да я запомня - исках.
Да... почти успях.
За да докосна всяка струна
на душата ти,
и с блага дума
болката да залича...
Открих те...
Там, някъде,
между редовете
на онзи... недописан стих...
Не исках да ти преча.
А исках само
ти да си щастлив!

27 март 2008

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??