23.01.2013 г., 7:21 ч.

* * * 

  Поезия
405 0 0

обещания,

които се стопяват като снега

и после идват пак,

страдания,

които се натрупват,

стопяват

и после 

пак се появяват,

но си струва

да докоснеш

уханието на очакваното,

в чиято белота

потъват черните ти мисли


© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??